ka | en
ქართული ენდემური ჯიშის ყურძნის „საფერავის“ ფლავონოიდების გავლენა ასაკთან დაკავშირებული და სკოპოლამინით განპირობებული მეხსიერების დარღვევებზე
ავტორი: ბუციკო ჩხარტიშვილითანაავტორები: ე.მითაიშვილი, მ.ალანია, თ. ქურასბედიანი, მ.ჩიქოვანი, ნ.დორეული
საკვანძო სიტყვები: ფლავონოიდები, "საფერავი", მეხსიერება, ჰიპოკამპი, პირაცეტამი
მიმაგრებული ფაილები:
Influence of flavonoids from Georgian endemic grape species Saperavi on age-related and scopolamine induced memory disturbance. [en]ქართული ენდემური ჯიშის ყურძნის „საფერავის“ ფლავონოიდების გავლენა ასაკთან დაკავშირებულ და სკოპოლამინით განპირობებულ მეხსიერების დარღვევაზე [ka]